Večer ľudí dobrej vôle 2020

Pozývame vás sledovať premiéru tohtoročného koncertu Večer ľudí dobrej vôle z Dómu Svätého Martina v Bratislave. Koncert v premiére odvysiela RTVS na Dvojke v sobotu 4. júla 2020. Výťažok z neho poputuje na pomoc ľuďom postihnutým dôsledkami koronakrízy.  

Na koncerte vystúpia sólisti Opery SND Eva Hornyaková, Pavol Remenár spolu s dnes svetovo najžiadanejším operným slovenským tenoristom Pavlom Bršlíkom. Hviezdnu zostavu doplnili klavírista Robert Pechanec, Danubius Octet Singers a Božidara Turzonovová s Alenou Heribanovou. Nad koncertom prevzali záštitu Ján Figeľ a Mons. Stanislav Zvolenský, bratislavský arcibiskup metropolita.

Výťažok z verejnej zbierky, na podporu ktorej sa koncert uskutočňuje, bude tento raz použitý na pomoc ľuďom postihnutým dôsledkami koronakrízy. Verejnú zbierku je možné podporiť ľubovoľnou čiastkou na čísle účtu SK27 0900 0000 0006 3384 3980 alebo zaslaním SMS s ľubovoľným textom na číslo 807 v sieti Orange Slovensko, Slovak Telekom a O2 Slovakia. Na účel zbierky ide 100% z darcovskej z SMS vo výške 2 EUR.     

Realizáciu nahrávky koncertu podporili: Bratislavská arcidiecéza, Strabag, Cythopathos, Eustream, Siemens, Asseco, Orange Slovensko, Tatrabanka, Poštová banka.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *