V Slovenskom Betleheme 2018

Na Druhý Sviatok Vianočný 26. decembra 2018 sa uskutoční tradičný benefičný koncert V Slovenskom Betleheme. Koncert sa uskutoční v miestnom rímskokatolíckom kostole v malebnej oravskej dedinke Mútne. V rámci koncertu predvedú svoje umenie miestne folklórne skupiny, ale tiež Turčianski fujaristi, Kandráčovci a ďalší. Koncert sa uskutočňuje na podporu Nadácie Prameň. Ľudí v núdzi, zdravotne hendikepovaných či rodiny v ťažkých životných situáciách je možné podporiť zaslaním SMS s ľubovoľným textom na číslo 807. Koncert vysiela v priamom prenose RTVS 26. decembra 2018 od 17:00.

Koncert sa koná pod záštitou spišskeho biskupa Mons. Štefana Sečku, osobitneho vyslanca EU pre nabožensku slobodu vo svete Jana Figeľa a starostu obce Mutne Mariana Murina. Verejnú zbierku Nadácie PRAMEŇ určenú na pomoc ľuďom v núdzi je možné podporiť od 1. 7. 2018 až do 31. 12. 2018. Podporiť ju je možné zaslaním SMS s ľubovoľným textom na číslo 807 v sieti Orange Slovensko, Slovak Telekom a O2 Slovakia. Výška príspevku za jednu SMS je 2 EUR. Zbierku je možné podporiť ľubovoľnou čiastkou aj priamo na číslo účtu SK27 0900 0000 0006 3384 3980.

Nadácia Prameň vznikla v roku 2006. Odvtedy podporila vyše sto charitatívnych projektov zameraných predovšetkým na pomoc ľuďom v núdzi, zdravotne postihnutým a rodinám v ťažkej životnej situácii. Zdroje na podporu projektov nadácia získava predovšetkým z organizovania benefičných koncertov večer ľudí dobrej vôle a V Slovenskom Betleheme.

Fotogalériu z minuloročného koncertu V slovenskom betleheme 2017 si môžete pozrieť v našej fotogalérii alebo na tejto stránke.

Add Comment